Goederenvervoer en logistiek voor rekening van derden – Verhuisondernemingen en meubelbewaring – Handel en vervoer in brandstoffen – Grondafhandeling op de luchthavens

U bent jong en gemotiveerd om een carrière in het beroep uit te bouwen,

U werd de laatste jaren geboeid door uw beroep,

U voelt zich geroepen om uw kennis over te dragen en de waarden van uw beroep te verdedigen,

U zou graag een officiële erkenning krijgen en een van de labels “Professional in het beroep”, “Specialist van het beroep” of “Expert in het beroep” behalen,

dan is deze oproep voor u!

 

Waarom ?

Er is te weinig aandacht voor goed werk en schouderklopjes zijn er nooit te veel.

Samen met het KIEA, willen “Belgische Kamer der Verhuizers”, “Brafco”, Febetra”, “Transport en Logistiek Vlaanderen”, “UPTR” en de vakbonden diegenen die zich blijven investeren in hun beroep officieel huldigen.

Het behalen van de titel van Laureaat van de Arbeid en één van de labels die wij u voorstellen, bevestigt immers de kwaliteit van uw werk, benadrukt uw talent en inzet voor uw beroep en geeft een meerwaarde aan uw loopbaan en uw bedrijf. Kortom, het is een titel waar u best trots op mag zijn en een teken van uw kwaliteiten die een voorbeeld voor uw collega’s kunnen zijn.

Voor wie?

Deze oproep is voor iedereen die werkzaam is een van volgende sectoren: “Goederenvervoer en logistiek voor rekening van derden”, “Verhuisondernemingen en meubelbewaring”, “Handel en vervoer in brandstoffen” en “Grondafhandeling op de luchthavens”.

 

Wat is een ‘Laureaat van de Arbeid’?

De titel van Laureaat van de arbeid maakt deel uit van een lange traditie om mensen te huldigen voor hun professionele inzet. Afhankelijk van een aantal specifieke criteria behaalt de kandidaat de titel van Laureaat van de Arbeid – Label “Professional in het beroep”, “Specialist van het beroep” of “Expert in het beroep”

De lijst van de Laureaten wordt bij Koninklijk Besluit bekrachtigd. De eretekens worden tijdens een evenement overhandigd aan de Laureaten.

 

Hoe inschrijven?

Het inschrijvingsformulier en reglement vindt u hieronder. Alle geïnteresseerden kunnen de formulieren eveneens aanvragen per e-mail: info@iret-kiea.be, per post: KIEA – Blijde Inkomstlaan 17-21 te 1040 Brussel of per telefoon: 02 233 88 91.

De kandidatuur moet ten laatste op 31 oktober 2017 ingediend worden.

Vindt u dat een of meerdere van uw collega’s deze titels verdienen? Moedig hen aan!

Stuur haar of zijn gegevens door. De persoon zal dan door het KIEA worden uitgenodigd om zich in te schrijven.

 

Downloads (pdf)