JRN-NOD

28ste Nationale ontmoetingsdag: 5 & 6 oktober 2018 in Halle

Voor deze ontmoetingsdag trekken we naar Martin’s Red op de site van de Koninklijke Belgische Voetbond in Tubize. Jos Leyssens en zijn werkgroep zijn intens met de voorbereiding van deze ontmoetingsdagen bezig. Read the rest of this entry »

Brussel: 27ste Nationale Ontmoetingsdagen in beeld

Mis de 60ste verjaardag van het College niet!

door J. Dexters – Ondervoorzitter

Het weekend van 13 en 14 oktober is het moment van onze jaarlijkse afspraak en niet de minste, we vieren 60 jaar Koninklijk College. We staan stil bij 60 jaar van eenheid, ervaring en kennis, en dit ondanks onze professionele verschillen.

Read the rest of this entry »

Brussel, 13 en 14 oktober 2017

27ste Nationale Ontmoetingsdag
13 en 14 oktober: diamanten feest!

2017 wordt een belangrijk jaar in de geschiedenis van het Koninklijk College der Eredekens van de Arbeid. Het zestigjarig bestaan ervan moet immers gevierd worden. In
deze context zullen de jaarlijkse ontmoetingsdagen op 13 en 14 oktober in Brussel plaatsvinden. Stip deze twee dagen nu al in uw agenda aan, want het wordt de moeite!

Read the rest of this entry »

Een “grand cru” voor onze Eredekens!

Het Koninklijk College der Eredekens van de Arbeid organiseert reeds sinds 1991 jaarlijks een Nationale Ontmoetingsdag om zijn leden samen te brengen én om een vruchtbare gedachtewisseling op gang te brengen tussen al de professionele sectoren waaruit deze Eredekens komen.

Read the rest of this entry »

Eric Domb: voorzichtig en stoutmoedig tegelijk

Pairi Daiza stond op het programma van de Ontmoetingsdag 2016. De beroemde panda’s die niet door dit nachtelijk bezoekje verrast waren, hebben zich van hun beste kant getoond.

Read the rest of this entry »

Nationale Ontmoetingsdag: debat in Lessen

Prominente persoonlijkheden uit Henegouwen werden in de kijker gezet: Tommy Leclercq, gouverneur van de provincie Henegouwen, prof. Giuseppe Pagano, vicerector van de universiteit van Bergen, Nathalie Ravignon, vicevoorzitster van de bedrijfsleidsters en afgevaardigd bestuurster van dbBASE en Frédéric Seynhaeve adjunctdirecteur van het intercommunaal agentschap IDETA.

Read the rest of this entry »

26ste Ontmoetingsdag: 14 en 15 oktober in de provincie Henegouwen

Henegouwen, een provincie die veel te bieden heeft!

Voor de organisatie van zijn 26ste Nationale Ontmoetingsdag op 14 en 15 oktober 2016, heeft de Raad van Bestuur van het Koninklijk College der Eredekens van de Arbeid gekozen voor de provincie Henegouwen.

Read the rest of this entry »

Gent werkt, leeft en geniet

Op 2 en 3 oktober kwam het Koninklijk College voor de viering van zijn 25steNationale Ontmoetingsdag bijeen in de Oost-Vlaamse hoofdstad Gent. Deze ontmoeting startte op vrijdag met een geleid bezoek aan de Haven van Gent waar de belangrijkste havenbedrijven, zoals de Volvofabrieken, ArcelorMittal en energieproducenten, werden verkend.

Read the rest of this entry »

Arbeid is een zeer belangrijke opdracht

Read the rest of this entry »